21 november 2020

Kanker anders bekeken

In ieder van ons is de kankercel latent aanwezig, maar waarom ontwikkelt de ene mens kanker en de andere niet? We vernemen vaak in onze omgeving dat mensen lijden aan de ziekte kanker. Voor energetisch werkzame therapeuten is het sterk af te raden om deze mensen ‘in te stralen’. Maar er zijn genoeg tools die je kunt benutten om de ander inzicht te geven en om de ander sterker te maken zodat hij/zij zelf de ziekte kan transformeren. Maar één voorwaarde is wel: DURVEN KIJKEN IN DE SPIEGEL die kanker is.

Anders kijken naar de ziekte kanker. Anders omgaan met cliënten met de ziekte kanker. Dat leer je op deze dag. De kanker hoeft niet overwonnen te worden, hij moet begrepen worden, opdat ook wij onszelf leren begrijpen. De uitspraak “Kanker is verkeerd begrepen liefde’ wordt op deze dag tot op de bodem uitgewerkt. Je wordt uitgenodigd de transformatie in bewustzijn ten aanzien van kanker te maken. Als mens, als therapeut, naar jezelf en naar anderen. Een bijzondere dag, vol inzichten, do's en dont's en aanvullende kruiden en ideeën.

Ook leer je wat de patiënt zelf kan doen (waaronder het haptomisch ademen) en wat jij als therapeut kunt doen. 

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda.

Prijs is incl. vegetarische lunch, koffie/thee en syllabus.

Leden van de BvMT, VVET, VBAG ontvangen € 20 korting.

 

Prijs: € 130,00
Datum/data: Zaterdag 21 november 2020
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138A, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).