Jaartraining Energetische therapie - Nijmegen

JAARTRAINING ENERGETISCHE THERAPIE.

Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak! Niet alleen hoe het energetisch systeem van chakra's en aura werkzaam is, maar ook leer je effectieve methoden om in te zetten bij lichamelijke en geestelijke aandoeningen. De informatie en alles wat je leert bij ons is zondermeer uniek te noemen en vind je nergens anders in Nederland. Zoek jij een bijzondere training op het gebied van energetisch therapie? Dan is dit zeker wat voor jou. Deze jaartraining biedt meer verscheidenheid en verdieping aan behandelingen als de meeste opleidingen en cursussen. 

Deze jaartraining van 16 lesdagen op woensdagen en zaterdagen start op 6 september 2023 in Nijmegen. De training bestaat uit 5 modules. 

In deze training leer je om te gaan met (levens)energie en hoe je iemand op een verantwoordelijke wijze energetische kunt behandelen. Je leert van alles over de werking en de behandeling van de 7 hoofdchakra's, de 5 nevenchakra's, de auralagen. Ook energetische massages maken ontbreken niet. Je leert veel effectieve behandelingen voor veel lichamelijke en geestelijke klachten en aandoeningen. 

De lesdagen zijn praktijkgericht. Dus weinig theorie maar vooral doen en ervaren. Door het geven en ontvangen van energetische behandelingen komt je gevoel verder tot ontwikkeling. Het zgn. haptonomische voelen loopt als een rode draad door deze training. 

Je kunt het geleerde meteen in de prakijk brengen. Daarom is deze jaartraining ook zeer geschikt voor reeds praktijkvoerende coaches, natuurgeneeskundige therapeuten, fysiotherapeuten, enz.

Er zijn verder geen studieopdrachten of toetsingen aan verbonden, tenzij je een STAP budget toegewezen hebt gekregen. Dan vindt er wel een toetsing plaats. Kom lekker genieten en leren en voel je tot niets verplicht. Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname. 
 

Lesdagen en onderwerpen 

Woensdag 6 september 2023 Gevoelsontwikkeling en haptonomie I
Zaterdag 9 september 2023 Gevoelsontwikkeling en haptonomie II
     
Woensdag 25 oktober 2023 Basischakra en miltchakra
Woensdag 15 november 2023 Zonnevlecht- en hartchakra
Zaterdag 2 december 2023 Keel-, voorhoofd-, en kruinchakra
Woensdag 6 december 2023 De vijf nevenchakra's
     
Zaterdag 6 januari 2024 Auralagen en reinigende behandelingen
Zaterdag 20 januari 2024 Aura's waarnemen en behandelingen
Zaterdag 3  februari 2024 Het astraal lichaam en behandelingen
     
Woensdag 21 februari 2024 Bodymassages
Woensdag 28 februauri 2024 Body- en ethermassages
Zaterdag 2 maart 2024 Ethermassages 
Woensdag 6 maart 2024 Kosmische massages
     
Zaterdag 23 maart 2024 Aanvullende energetische behandelingen I
Woensdag 8 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen II
Zaterdag 11 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen III


Kennismaken - info avond 26 juni in Nijmegen

Op maandagavond 26 juni is er van 19:00 uur tot 21:00 uur een informatie avond in het Cordium in Nijmegen over deze jaartraining. Wil je komen? Super leuk! Geef je naam even door per mail a.j.b. info@malva-opleiding.nl

Op vrijdagavond 16 juni 2023 is er ook een informatie avond in Breda. Vanaf 19:00 uur ben je welkom en om 19:30 uur start een plenair gedeelte over de inhoud van deze jaartraining en de 3-jarige beroepsopleiding. Ook dan kun je het lesmateriaal bekijken, kennismaken met de docenten en is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Reserveren van een plaats is noodzakelijk en kun je doen door een mail te sturen aan info@malva-opleiding.nl

Voor vragen neem contact op met Claudia Hogeweij 06 12 20 05 59 of Hans Kamps 06-34 34 67  
 

Deelnameprijs

Deelnameprijs € 1915 of 5 termijnen van € 390. Indien je termijnbetalingen wenst, geef dan na je inschrijving in een aparte mail dit even aan ons door. 

De prijs is inclusief zeer uitgebreide syllabus (circa 400 pagina's met unieke informatie en duidelijke beschrijving van de behandelingen) en koffie/thee. 

STAP budget: deze Jaartraining komt in aanmerking voor het STAP budget dat op 3 juli kan worden aangevraagd. Voorwaarde is wel dat je voor die tijd je moet hebben ingeschreven. Na aanmelding ontvang je van ons een STAP aanmeldingsformulier.

 

 

Prijs: € 1.915,00
{Data}: Woensdag
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).