21 oktober 2021

Omgaan en werken met chakra's

Cursus Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda 5 Donderdagen 21 oktober 2021, 11 november 2021, 25 november 2021, 9 december 2021, 23 december 2021

In deze cursus maak je kennis met de wondere wereld van de 7 hoofdchakra's en de 5 nevenchakra's. Je hoeft zeker geen helderziende te zijn of te worden om met chakra's te kunnen werken. Je kunt ze leren voelen. In deze bondige cursus leer je precies waar elke chakra voor staat, wat de verbindingen zijn naar organen, wat de invloed is op de psyche van de mens en hoe je ze op een positieve wijze kunt versterken d.m.v. handoplegging, massage, licht, geluid en kleur. Je leert per chakra hoe de werking is en waar op het lichaam het chakra precies gelegen is (en dat is in werkelijkheid net even anders dan wat je doorgaans leert!). Ook hoe pathologie verklaard kan worden vanuit verstoring van chakra's. Vanuit de chakranomie leer je welk gedrag, emotie en denken gekoppeld is ieder chakra waardoor je in staat bent een energetische diagnose te stellen. Ook leer je hoe je via het basischakra een diagnose kunt stellen.

Een cursus die je zal verbazen over hoe geraffineerd en mooi chakra's werkzaam zijn en wat er gebeurt als blokkades worden weggenomen en het evenwicht weer hersteld wordt. Via de chakra's kun je diep binnenkomen. Niet alleen binnenkomen bij verschillende organen, de psyche van een mens maar zelfs binnenkomen bij de ziel. Niet voor niets worden het de toegangspoorten tot de ziel genoemd. Geen cursus van 12 in een dozijn, maar een cursus met unieke informatie en behandelingen die rechtstreeks uit de astrale wereld is doorgegeven. Daarom leer je bij ons iets totaal anders dan wat doorgaans voor waar wordt aangenomen. Feitelijk, uniek en voelbaar anders!

Indeling van de 5 cursusdagen:

 1. Inleiding in de chakra's. Magnetiserende basisbehandeling. Het basischakra en behandelingen van het basischakra. Diagnosticeren aan de hand van het basischakra. Massage van het basischakra. De werking van het 2e chakra oftewel het miltchakra. Behandelingen van dit 2e chakra voor o.a. ook onzekerheid, ME/CVS, autisme spectrumstoornissen. 
 2. De werking van de Zonnevlecht. Behandeling van het 3e chakra. Toepassingen. Behandeling voor maagproblemen. De werking van het Hartchakra. Behandeling van het hartchakra. Behandeling van lichte hartklachten en behandeling voor groot verdriet. Behandeling ademhalingsstoornissen.
 3. De werking van het keelchakra. Behandeling van het keelchakra. De werking van het Voorhoofdchakra en behandeling. Versterken van concentratie. De werking van het kruinchakra en behandeling via het kruinchakra. Ontladen van overspannen hersenfuncties. Energetische diagnose stellen
 4. De werking van de 5 nevenchakra's. Behandeling van de nevenchakra's voor o.a. ontspanning, verbetering ademhalingsfuncties, behandeling tegen ontstekingen.
 5. De invloed van licht, geluid en kleur op de chakra's. Voeloefeningen. Lichttherapie. Kleurentherapie. Chakranomie en energetische diagnoses. Casuïstiek.

Na afloop van deze cursus heb je het volgende geleerd:

 • je kent de bewegingen, de ligging en aanhechting van de 7 hoofdchakra's en 5 nevenchakra's
 • je kent de invloed van de chakra's op de verschillende organen, de psyche, het denken en gedrag
 • je kunt blokkades verwijderen uit chakra's en ze energetisch versterken 
 • je hebt kennis van de chakranomie en weet hoe je dit kunt inzetten bij het energetisch diagnosticeren van aandoeningen
 • je kunt verschillende aandoeningen behandelen vanuit de chakraleer
 • je kent de invloed van licht, geluid en kleur op de chakra's en weet dit toe te passen
 • je kunt je eigen chakra's opladen en je weet hoe je ziektes vroegtijdig kunt waarnemen in je lichaam.

 

Prijs is inclusief lesmateriaal, vegetarische lunch en onbeperkt koffie/thee.

 

Prijs: € 585,00
Datum/data: Donderdag 21 oktober 2021, 11 november 2021, 25 november 2021, 9 december 2021, 23 december 2021
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).