Omgaan en werken met de aura (donderdagen)

Een aura is een uitstralingsveld van geestelijke energieën en naast haar functie als bescherming voor de ziel heeft een aura nog meer kenmerken. Zo bestaat een aura uit 6 verschillende lagen die allemaal een andere functie hebben.

In deze cursus leer je de verschillen tussen de auralagen en hun betekenis voor de ziel. Je leert methoden om het waarnemen van aura's te ontwikkelen en interventies om een aura te reinigen, te versterken, te healen, te ontladen en nog veel meer. Een aura heeft ook voeding nodig en zo zijn er verschillende supplementen die een aura kunnen versterken.

In deze cursus ontvang je ook informatie over dromen en uittredingen. (Iedere ziel heeft regelmatig een nachtelijke uittreding nodig om de spanning van de dag te ontladen. Voor die uittredingen maakt de ziel gebruik van het astrale lichaam.)

Kortom drie cursusdagen van 10:00 tot 17:00 uur waarin je veel kennis ontvangt en ervaring opdoet in het geven van verschillende aurabahandelingen. Door aurabehandelingen zal een mens zich beter in zijn vel zal gaan voelen, meer ontspannen zijn, en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat na 3 cursusdagen:

je kunt een aura voelen
je bent bekend met de 6 verschillende auralagen en hun functies
je weet hoe de aura te healen en te reiningen
je kunt aurabehandelingen toepassen voor

 • stressklachten
 • angsten
 • restverwerking van narcose te verwijderen en van drugs, medicijngebruik
 • botbreuken
 • Gilles de la Tourette
 • het acceptatievermogen te versterken
 • een gat in de aura te dichten
 • mensen die 'vluchtig zijn' te helpen niet weg te lopen voor hun problemen
  je hebt goede handvatten om dromen te duiden en hoe nachtelijke uittredingen te bevorderen. Uittredingen zijn zeer belangrijk voor de ziel en daarvoor maakt de ziel gebruik van het astrale lichaam.
   

Prijs is inclusief syllabus. Lesdagen zijn 12 januari, 26 januari en 9 februari 2023.

Leden van de VBAG en BvMT ontvangen € 25 korting

 

Prijs: € 385,00
{Data}: Donderdag
Tijd: 10:00-17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).