De Weekendopleiding tot Energetisch therapeut

De weekendopleiding heeft hetzelfde opleidingsprofiel als de dagopleidingen die aangeboden worden in Breda en België. De onderwerpen en inhoud van de opleiding zijn gelijk aan elkaar.

De weekendopleiding kent door zijn opzet in praktische zin soms een wat andere volgorde dan de dagopleiding, zodat de onderwerpen die in een weekend worden behandeld op een logische manier geclusterd zijn. Als een rode draad lopen het in trilling en gevoel kunnen treden met je cliënt, het werken met alle energetische methodieken, massages, gesprekstechnieken en therapeutische vaardigheden alsmede psychosociale kennis en westerse en oosterse natuurgeneeskunde, door de opleiding heen. Ook zullen het afnemen van een uitgebreide anamnese en het goed kunnen leggen van kruisverbanden uitgebreid aan de orde komen. Binnen de Malva therapie is elke behandeling steeds weer maatwerk: afgestemd op de cliënt, diens veerkracht, de hulpvraag en de belastbaarheid van het energetisch systeem. 

Tijdens de opleiding zal je veel leren over jezelf en zal er meer dan waarschijnlijk een transformatieproces in je eigen bewustzijn plaatsvinden en zo een persoonlijke groei doormaken. Ook vindt er tijdens de weekendopleiding een intens groepsproces plaats waarbij de groep elkaar draagt in dit proces. 

 

De weekendopleiding gaat van start op 7 september 2018.

De weekend-opleiding vindt plaats in 3 jaren van 7 weekends. We starten vrijdag om 18.00 uur tot en met zondag om 16.00 uur.
In 21 weekends kun je zo de complete opleiding tot Malva therapeut afronden!
De docenten van de weekendopleiding Eveline Rauwé, Docent, Malva therapeut en Natuurgeneeskundige en Edde Damstra, Docent, Malva therapeut en NLP-Coach.

Eveline heeft 5 jaar samen met Hans Kamps de opleiding in Vierhouten verzorgd. Edde heeft in die periode de opleiding waar nodig ondersteund. Het idee van een weekendopleiding geeft invulling aan een bestaande wens van Eveline en Edde om de intensiteit van het Malva gedachtengoed optimaal over te kunnen dragen.


De Kosten

De prijs van de weekendopleiding bedraagt € 1.845,- per studiejaar exclusief verblijfskosten. Deze bedragen € 75,- per weekend. Daar horen twee overnachtingen bij op de locatie zelf en alle maaltijden, drankjes en versnaperingen.

In het 2e jaar komt er de aanschaf van een therapeutische Ankh (€ 110,-) en twee Kosmische Schijven (€ 25,- per stuk) bij.

Open Dag

Met enige regelmaat organiseren wij een open workshopdag om kennis te maken met onze opleiding. Deelname aan deze dag kost 29,50, maar dit ontvang je retour mocht je jezelf inschrijven voor deelname. De dag vindt plaats op onze leslocatie in Havelte. Tijdens deze kennismakingsdag krijg je uitleg over de opleiding, kun je vragen stellen en gaan we echt aan de slag met een aantal korte behandelmethodieken, zodat je een gevoel kunt krijgen bij de lesdagen. Wel is het van belang dat je jezelf voortijdig aanmeldt voor deze dag. We ontmoeten je graag!

Mocht je verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Eveline Rauwé, 06 - 22 29 33 22 of Edde Damstra 06 - 39 76 39 21 of een mail sturen aan noord@malva-opleiding.nl.

Jaar I - Lesjaar 2018 / 2019

Datum Lesnaam
Weekend 1 Haptonomie, gevoelsontwikkeling, basis gesprekstechnieken
Weekend 2 Magnetiseren, werken met de Chakra's en energetische fysiologie
Weekend 3 Magnetiseren, werken met de Aura en energetische pathologie
Weekend 4 Body- en ether massage, anamnese en gespreksvoering
Weekend 5 Chakranomie, ademhaling, werken met geluid, licht- en kleurtherapie
Weekend 6 Zielkundige achtergronden en het werken met kosmische massages
Weekend 7 Proeve van bekwaamheid, dromen en uittredingen en de inwijdingsmassage


Jaar II

Datum Lesnaam
Weekend 8 Werken met de Meridianen op basis van de TCM en verschillende behandelmethoden
Weekend 9 Werken met het kosmisch Ankh-bewustzijn en het werken met de Ankh
Weekend 10 Energetische diagnostiek, psychologische gespreksvoering en energetisch coachen
Weekend 11 Werken vanuit kosmisch bewustzijn en het werken met de kosmische schijf
Weekend 12 Fytotherapie en het werken met kruiden en edelstenen
Weekend 13 Holistische zienswijze en achtergrond van karma, reïncarnatie en het werken met Kundalini-energie
Weekend 14 Proeve van bekwaamheid, energetisch coachen en het leggen van kruisverbanden


Jaar III

Datum Lesnaam
Weekend 15 Kosmische schijf II, psychologie & psychiatrie
Weekend 16 Karmische ziekten en de KS, gesprekstechnieken
Weekend 17 Therapeutische vaardigheden, Oerbehandeling
Weekend 18 Leverbehandeling, diagnostiek, kanker
Weekend 19 Astraal lichaam, lift up
Weekend 20 Diagnostiek, kruisverbanden en praktijkvoering
Weekend 21 Examen en eindafsluiting