Kennismakingsdag vrijdag 15 juni

Open Dag 15 juni 2018

Vrijdag 15 juni 2018 ben je van harte welkom op onze leslocatie in Breda om kennis te maken met de docenten en onze opleiding tot Energetisch therapeut.

We starten de dag om 10:00 uur met een korte uitleg over de inhoud van de opleiding, wat je allemaal kunt leren en hoe de opleiding is vorm gegeven. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Ook kun je het lesmateriaal op je gemak inkijken.

Daarna gaan we met elkaar ook behandelingen geven en ontvangen. Zo kun je zelf ervaren hoe een 'malvabehandeling' voelt en krijg je ook een betere indruk hoe een lesdag verloopt. Tussen de middag serveren we een vegetarische lunch. De middag wordt gevuld met het doceren van enkele chakra- en aurabehandelingen en ook energetische oefeningen waarmee je je gevoel verder tot ontwikkeling kunt brengen. Kortom: een dag met alle ruimte voor vragen, ontmoetingen en nieuwe ervaringen. We sluiten de middag rond 17:00 uur af. 

We vragen een deelnameprijs van € 29,50. Wanneer je daarna besluit om deel te nemen aan de opleiding of aan een losse module dan ontvang je dit bedrag als korting weer retour.

Voel je welkom (met of zonder partner) en reserveer daarvoor alvast een plaats door hieronder het inschrijfformulier in te vullen. 

Ben je niet in de gelegendheid om deze dag te komen, maak dan gerust een afspraak om een ander moment langs te komen voor een persoonlijke kennismaking.