Intuïtief ondernemerschap & soulmarketing

Ervaar je soms moeite met het aantrekken van cliënten in je praktijk? Dan is misschien deze bijscholingsdag voor jou geschikt.

Van 3D naar 5D ondernemen: intuïtief ondernemerschap & soulmarketing

De nieuwe wereld die zich voor ons aan het ontvouwen is, vraagt een andere manier van ondernemen. We mogen leren om van hard werken, presteren, strategieën en actieplannen juist te zakken in ons Zijn en Voelen. Dit doen we door tijdens deze ééndaagse Soul Business dag o.l.v. Karishma Sanchit af te stemmen op jouw eigen Spirit en de Spirit van jouw Business. Vanuit deze diepere connectie met jezelf mag je ervaren dat het nieuwe ondernemen moeiteloos, met gemak en vanuit flow ontstaat.

Tijdens deze dag duiken we het manifestatieproces in (materialisatiekracht), gaan we aan de slag met belemmerende overtuigingen en stemmen we af op jouw soulbusiness en soulmate-cliënts. Deze dag gaat niet over hoe je social media inzet voor je bedrijf!

Wel ontvang je na de lesdag een handout die je mee kunt nemen in de verdere uitwerking van je soulbusiness.

Karishma Sanchit, holistisch therapeut en bewustzijnstrainer, begeleidt in haar praktijk Stralen van Licht vrouwen en jongeren naar hun ware potentieel en purpose, middels 1-op-1 sessies, (online) trainingen en retreats gericht op selfhealing & selfleadership. 

Leden van de BvMT en VBAG ontvangen € 25 korting.


Prijs: € 145,00
Datum: Donderdag 30 maart 2023
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).