Edde Damstra

Wat mij boeit en altijd weer verwondert is de enorme invloed die we zelf hebben op onze mentale, fysieke en energetische gezondheid. Door positief in het leven te staan, door gezond te leven en je lichaam en geest te geven wat het nodig heeft kun je je eigen gezondheid en welzijn zelf verbeteren.

In 1994 /1995 heb ik me verbonden aan ‘Malva’ en heb ik de opleidingen tot chakratherapeut en -specialist heb afgerond. In de jaren daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Coachen, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Fonoforese, talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

De afgelopen 25 jaar heb ik als Malvatherapeut en Coach veel ervaring opgedaan. Ik heb mensen begeleid in hun in hun ontwikkeling, hun mentale, fysieke en energetische gezondheid. Een mooie uitdaging is om wat je zelf geleerd hebt weer aan anderen door te geven. Dit kan ik vanaf 2016 ten volle doen als docent bij Malva Opleiding! 

Omdat het werk wat ik allemaal deed teveel werd heb ik in 2023  besloten om mijn Malvatherapie praktijk te sluiten en mij nog meer te richten op mijn grote passie, het begeleiden van studenten in hun ontwikkeling tot Malvatherapeut.


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).