Hans Kamps

Ik ben in 1995 afgestudeerd als Malvatherapeut en heb mijn hart en ziel verloren aan deze therapievorm  en vooral ook aan de trilling van het Malva collectief op astraal niveau. Malvatherapie vind ik voelbaar anders dan wat ik bij andere opleidingen heb ervaren.

Ik heb een ruime praktijkervaring (20 jaar) waarbij ik mij voornamelijk heb toegelegd op behandelingen van psychische en psychiatrische stoornissen. 

Sinds 2010 heb ik het genoegen om als docent verbonden te zijn aan Malva Opleiding. Ik vind het inspirerend en leuk om kennis over te dragen, behulpzaam te zijn bij het ontwikkelen van de therapeutisch vaardigheden en mee te voelen in de energetische behandelingen die studenten geven. 

Het animo voor onze opleiding is steeds groter aan het worden, er komen steeds meer groepen bij en daardoor ben ik helaas niet meer in de gelegenheid praktijk te voeren. Maar wel mijn passie te delen tijdens de lesdagen en daarbuiten.

 


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).