Ademtherapie (dinsdag)

Donderdag 7 mei: Een heerlijke actieve dag waarin je verschillende ademhalingstechnieken aanleert voor verschillende doeleinden. Een dag waar je de rest van je leven een groot voordeel aan kunt hebben. n welke technieken je kunt leren aan je cliënten.

Ademtherapie (zaterdag)

Zaterdag 18 mei. Een heerlijke actieve dag waarin je verschillende ademhalingstechnieken aanleert voor verschillende doeleinden. Een dag waar je de rest van je leven een groot voordeel aan kunt hebben. En welke technieken je kunt leren aan je cliënten.

Kruidentherapie (donderdag)

Donderdag 6 juni: Een dag met niet alleen informatie over de heilzame werking van kruiden, maar ook een dag om te ervaren wat kruiden met je doen. Voelen, ervaren, kruidenstempels maken, compressen aanbrengen, intuïtief werken, ..... kortom afstemmen op de wondere wereld van het kruidenrijk. 

Kruidentherapie (zaterdag)

Zaterdag 15 juni: een dag met niet alleen informatie over de heilzame werking van kruiden, maar ook een dag om te ervaren wat kruiden met je doen. Voelen, ervaren, kruidenstempels maken, compressen aanbrengen, intuïtief werken, ..... kortom afstemmen op de wondere wereld van het kruidenrijk. 

We hebben een wisselend aanbod van bijscholingsdagen. Ze worden gegeven op onze locatie in Breda of in Havelte.

 


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).