Cranio-sacraaltherapie II (vervolgdag)

Woensdag 4 oktober: Deze dag is een vervolgdag voor de deelnemers aan de lesdag van 31 maart 2023.

Anamnese en diagnostiek

Zaterdag 28 oktober. Een dag om je te bekwamen in het afnemen van anamneses, het stellen van een energetische diagnose en het bewust kiezen voor een behandelstrategie.

Kunstzinnige creatieve therapie

Woensdag 15 november 2023: Kunstzinnige creatieve therapie.....het is een verrassende manier om een hulpvraag van je client helder te krijgen. Je krijgt door deze methode meer zicht op thema’s die er spelen. Maar ook is het een mooie manier van meer bewustworden voor de client. Het werken volgens deze methode is ook helend.

Intuïtief ondernemerschap & soulmarketing

Zaterdag 30 maart 2024: Ervaar je soms moeite met het aantrekken van cliënten in je praktijk? Dan is misschien deze bijscholingsdag voor jou geschikt. Van 3D naar 5D ondernemen. Ontwikkel je manifestatieproces en leer om af te stemmen wat echt bij je past. 

 

Kanker anders bekeken

Donderdag 11 april 2024. Een dag om op een geheel andere wijze naar de ziekte kanker te kijken. Deze ziekte is in feite een spiegel voor de persoon met deze aandoening. Of is het karmisch? Veel meer daarover en wat je er volgens ons wel en niet aan kunt doen, leer je op deze dag. 

We hebben een wisselend aanbod van bijscholingsdagen. Ze worden gegeven op onze locatie in Breda of in Havelte.

 


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).