28 september 2024

Regressietherapie en transformatie van emoties en trauma

Regressie wordt vaak toegepast om mensen terug te brengen naar eerdere incarnaties. Maar veeleer is regressie iets waardoor wij iemand kunnen terug brengen naar zichzelf.
Immers. .. eventuele blokkades kunnen weliswaar afkomstig zijn uit eerdere tijdseenheden, maar ze bevinden zich in de mens die in het NU leeft en er op dit moment last van ondervindt.

Wij onderscheiden bij een regressietherapie vaak twee fasen:

  1. De eerste en wat ons betreft de belangrijkste fase: terug naar jezelf. Dit kan m.b.v. een serie Kosmische schijfbehandelingen en d.m.v. haptonomie

 

  1. De tweede fase is terug naar vorige levens. Het is spectaculairder en waarschijnlijk daarom het meest toegepast. Dit gebeurt nog al eens onder hypnose. Maar intelligenties uit de astrale wereld zijn fel tegenstander van deze vorm van regressie onder hypnose.  Men lost een probleem uit een vorig leven onder hypnose misschien wel op, maar de ziel neemt (en dat gebeurt onbewust) vaak meerdere problemen van toen mee naar dit leven.

In deze bijscholingsdag leer je tips voor regressietherapie, en leer je ook je stem in te zetten om iemand terug te brengen naar een moment in dit leven waarin een trauma heeft plaatsgevonden. We noemen dat regressie via de stem.

We leggen uit bij welke psychopathalogische aandoening het toepassen van 'rebirthing als regressietherapie' gewenst is en hoe die in zijn werk gaat.

Daarnaast maak je kennis met regressie via het basischakra om daarmee dit leven veel beter te leren begrijpen.

Maar wellicht het meest sterk werkzame onderdeel van deze lesdag is het toepassen van wat wij noemen 'the key of life'. Een mooie naam misschien maar in feite gaat het hier om het systeem van lichaam, geest, ziel en bewustzijn dat 24/7 samenwerkt. Het is een zeer eenvoudige maar uiterst doeltreffende manier om emoties in korte tijd te transformeren door een gebeurtenis die gekoppeld is aan deze emotie eenvoudig weg toe te laten tot je gevoel en in te ademen in je gevoel. En gevoel is open en stroomt altijd en in gevoel zit geen enkele emotie! Daarom is het goed om het verschil te gaan leren tussen gevoel en emotie. Daarna zal de ervaring opgenomen kunnen worden door het bewustzijn. En alleen bewustzijn is in staat om los te laten!!

Deze eenvoudige methode laat niet alleen je bewustzijn werken en groeien maar zal in tweede instantie ook je ziel doen laten groeien. 

Kortom: een dag waarin je kennis maakt met het systeem zoals het leven werkzaam is voor je ziel en wat al snel vele incarnaties kan schelen in je Rad van Wedergeboortes door het toepassen ervan. 

Deelnameprijs: € 145, inclusief syllabus en onbeperkt koffie en thee.

 

 


Prijs: € 145,00
Datum: Zaterdag 28 september 2024
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138A, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).