Jaartraining Energetische therapie - Breda

WEGENS SUCCES OPNIEUW INGEROOSTERD: JAARTRAINING ENERGETISCHE THERAPIE.

Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak! Niet alleen hoe het energetisch systeem van chakra's en aura werkzaam is, maar ook leer je effectieve methoden om in te zetten bij lichamelijke en geestelijke aandoeningen. De informatie en alles wat je leert bij ons is zondermeer uniek te noemen en vind je nergens anders in Nederland. Zoek jij een bijzondere training op het gebied van energetisch behandelen, dan is dit zeker wat voor jou.

De jaartraining van 18 lesdagen op woensdagen start op 30 augustus 2023 in Breda. Deze training bestaat uit modules. Je kunt ook op een later moment instappen en dan de ontbrekende modules op een ander moment alsnog volgen. 

In deze training leer je om te gaan met energie en hoe je iemand op een verantwoordelijke wijze een energetische behandeling kunt geven. Je leert van alles over de werking en de behandeling van de 7 hoofdchakra's, de 5 nevenchakra's, de auralagen. Energetische massages maken ook deel uit van de training! En je leert veel effectieve behandelingen voor veel lichamelijke en geestelijke klachten en aandoeningen. 

Door het geven en ontvangen van energetische behandelingen komt je gevoel verder tot ontwikkeling. Het zgn. haptonomische voelen loopt als een rode draad door deze training. 

Je kunt het geleerde meteen in de prakijk brengen. Daarom is deze jaartraining ook zeer geschikt voor reeds praktijkvoerende coaches, natuurgeneeskundige therapeuten, fysiotherapeuten, enz.

Er zijn verder geen studieopdrachten of toetsingen aan verbonden, tenzij je een STAP budget toegewezen hebt gekregen. Dan vindt er wel een toetsing plaats. Kom lekker genieten en leren en voel je tot niets verplicht. Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname. 

 

Lesdagen en onderwerpen zijn:

30 augustus 2023        Gevoelsontwikkeling en haptonomie I
13 september 2023 Gevoelsontwikkeling en haptonomie II
27 september 2023 Gevoelsontwikkeling en haptonomie III
11 oktober 2023 Basischakra en miltchakra
1 november 2023 Zonnevlecht
15 november 2023 Hartchakra- Keelchakra - Voorhoofd- en kruinchakra
29 november 2023 Nevenchakra's
13 december 2023 Invloed van licht, geluid en kleur
10 januari 2024 De 6 lagen en behandelingen
24 januari 2024 Aura's leren waarnemen en behandelingen
7 februari 2024 Het astraal lichaam en zijn betekenis en behandelingen
6 maart 2024 Bodymassage 
20 maart 2024 Body- en ethermassages
3 april 2024 Ethermassage en Kosmische massages
17 april 2024 Kosmische massages
8 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen I (let op dit is op een dinsdag)
29 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen II
12 juni 2024 Aanvullende energetische behandelingen III

 

Kennismaken - info avond

Op vrijdagavond 16 juni 2023 is er een informatie avond. Vanaf 19:00 uur ben je welkom en om 19:30 uur start een plenair gedeelte over de inhoud van de opleiding. Ook kun je het lesmateriaal bekijken, kennismaken met de docenten en is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Reserveren van een plaats is noodzakelijk en kun je doen via het inschrijfformulier met deze LINK.

Heb je nu al vragen? Neem contact op met Hans Kamps 06-34 34 67 60 of stuur een mail naar info@malva-opleiding.nl

 

Deelnameprijs

Deelnameprijs € 2150 of 5 termijnen van € 435. Indien je termijnbetalingen wenst, geef dan na je inschrijving in een aparte mail dit even aan ons door. 

De prijs is inclusief zeer uitgebreide syllabus (meer dan 400 pagina's met unieke informatie en duidelijke beschrijving van de behandelingen), koffie/thee. 

STAP budget: deze Jaartraining komt in aanmerking voor het STAP budget dat op 2 juli kan worden aangevraagd. Voorwaarde is wel dat je voor die tijd je moet hebben ingeschreven. 

 

Doorstromen naar het 2e jaar?

Mocht je halverwege deze jaartraining zo enthousiast geworden zijn, dat je het 2e en 3e jaar van de beroepsopleiding Energetisch therapeut/Malvatherapeutopleiding wilt volgen, dan kan dat. Wel zal dan moeten worden voldaan aan de studie opdrachten en zal er na deze jaartraining nog een extra trainingsdag en tentamendag plaatsvinden. Extra kosten daarvoor bedragen € 260. Hou er wel rekening mee dat het 2e en 3e jaar van de opleiding dan plaatsvindt of donderdagen of vrijdagen. Ook geldt de voorwaarden dat er plaats beschikbaar moet zijn. Doorgaans is dat wel het geval.

 

Prijs: € 2.150,00
{Data}: Woensdag
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138A, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).