Jaartraining Energetische therapie - Breda

JAARTRAINING ENERGETISCHE THERAPIE

Deze jaartraining is zeer geschikt om kennis te maken met de chakraleer, hoe de werking is van een aura en hoe je energetische massages kunt geven. Je leert daarbij effectieve energetische behandelingen die geschikt zijn voor verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Je kunt het geleerde meteen in de praktijk brengen.

Deze jaartraining is dan ook een waardevolle aanvulling voor coaches, kindercoaches en andere therapeuten die naar meer handvatten en tools zoeken om de kwaliteit van hun zorgverlening te verbeteren.  Maar ook zonder enige voorkennis ben je zeer welkom om deel te nemen.

De informatie en alles wat je leert bij ons is zondermeer uniek te noemen want deze komt rechtstreeks uit de astrale wereld.

 

Waar en wanneer?

De jaartraining in Breda omvat 18 lesdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ze worden gegeven op donderdagen (met uitzondering van de 2e en 7e lesdag op woensdag) en de start is op 5 september 2024 in Breda.

 

Wat jij allemaal gaat leren om jouw leven en dat van anderen kwalitatief te verbeteren!

In deze training leer je omgaan met energie en hoe je iemand op een verantwoordelijke wijze energetische behandelingen kunt geven. Je leert van alles over de werking en de behandeling van de 7 hoofdchakra's, de 5 nevenchakra's, de auralagen. Ook energetische massages maken ook deel uit van de training! En niet te vergeten....je leert iedere lesdag weer nieuwe effectieve behandelingen om toe te passen op jezelf en op anderen om te transformeren van ziek naar gezond, van emotie naar het diepe voelen, van impasse naar stroming, van vermoeidheid naar energiek, van reactief naar actief. 

Door het geven en ontvangen van energetische behandelingen komt jouw gevoel nog verder tot ontwikkeling. Je leert ook tijdens de behandeling goed gegrond te blijven en daarna los te komen van een intense energetische sessie en weer helemaal bij jezelf te komen. 

Je kunt het geleerde meteen in de prakijk brengen. Daarom is deze jaartraining ook zeer geschikt voor reeds praktijkvoerende coaches, natuurgeneeskundige therapeuten, fysiotherapeuten, enz. die meer willen kunnen bieden in hun praktijk.

Er zijn verder geen studieopdrachten of toetsingen aan verbonden. Kom lekker genieten en leren en voel je tot niets verplicht. Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname. 

 

Jouw lesdagen en de daaraan verbonden onderwerpen zijn:

5 september 2024 Gevoelsontwikkeling & haptonomie
18 september 2024  Het Haptonomisch Drieluik (woensdag)
3 oktober 2024 Haptonomisch ademen en focussen en felt sense
17 oktober 2024 Basischakra en miltchakra en behandelingen
7 november 2024 Zonnevlecht en hartchakra en behandelingen
21 november 2024 Keelchakra - Voorhoofd- en kruinchakra en behandelingen
4 december 2024  Nevenchakra's en hun toepassingen (woensdag)
19 december 2024 Invloed van licht, geluid en kleur op chakra's
16 januari 2024 De 6 lagen en behandelingen
30 januari 2025 Aura's leren waarnemen en behandelingen
13 februari 2025 Het astraal lichaam en zijn betekenis en behandelingen
13 maart 2025 Bodymassage 
27 maart 2025 Body- en ethermassages
10 april 2025 Ethermassage en Kosmische massages
17 april 2025 Kosmische massages
15 mei 2025 Aanvullende energetische behandelingen I 
27 mei 2025 Aanvullende energetische behandelingen II
12 juni 2025 Aanvullende energetische behandelingen III

 

Wil je meer weten?

Neem contact op met Hans Kamps 06-34 34 67 60 of stuur een mail naar info@malva-opleiding.nl wanneer je meer vragen hebt. Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek via zoom is mogelijk. 

 

Deelnameprijs

Jouw investering bedraagt € 2350 of 5 termijnen van € 480. Met deze investering zal je persoonlijke ontwikkeling in een versnelling komen en zul je je gevoel ontwikkelen. En daarmee kun je anderen leren kennismaken met het zelfgenezend vermogen van het menselijke lichaam en ze een betere versie laten worden van wie ze waren. 

Deze prijs is inclusief de zeer uitgebreide syllabus. Meer dan 400 pagina's met unieke informatie en duidelijke beschrijving van de behandelingen wordt daarmee jouw eigendom, waar je de rest van je leven je voordeel mee kunt doen.

 

De smaak te pakken en wil je doorstromen naar het 2e jaar?

Mocht je halverwege deze jaartraining zo enthousiast geworden zijn, dat je het 2e en 3e jaar van de beroepsopleiding Energetisch therapeut/Malvatherapeutopleiding wilt volgen, dan kan dat zolang er plaats is in de eerste jaarsgroep. Je zult dan wel aan een aanvullende trainingsdag en de tentamendag moeten deelnemen. Ook zal dan aan een paar andere studie opdrachten gedurende de jaartraining voldaan moeten worden zoals intervisie, einde jaar werkstuk en reflectiverslagen van de competentie ontwikkeling. De extra kosten bedragen €  275

 

Nu al zin om te starten?

Heb je net als wij al veel zin om te starten met deze training die jouw leven zal gaan transformeren? Wacht dan niet langer en meldt je aan via ons inschrijfformulier. We kijken er erg naar uit om je te ontmoeten op donderdag 17 oktober en we gaan er samen een succes van maken. 

 


Prijs: € 2.350,00
Datum: Donderdag 5 september 2024
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138A, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).