17 oktober 2024

Omgaan en werken met chakra's - 5 dagen

Tijdens 5 lesdagen maak je kennis met de wondere wereld van de 7 hoofdchakra's en de 5 nevenchakra's. Je hoeft zeker geen helderziende te zijn of te worden om met chakra's te kunnen werken. Je kunt ze leren voelen. In deze bondige cursus leer je hoe elke chakra werkt, wat de verbindingen zijn naar organen, wat de invloed is op de psyche van de mens en hoe je ze op een positieve wijze kunt versterken d.m.v. handoplegging, massage, licht, geluid en kleur. Daarmee zul je niet alleen een chakra versterken maar ook de ziel versterken. Niet voor niks worden chakra's de toegangspoorten tot de ziel genoemd. Vanuit de chakranomie leer je welk gedrag, emotie en denken gekoppeld is ieder chakra waardoor je nog beter in staat bent een energetische diagnose te stellen.

Een cursus die je zal verbazen over hoe geraffineerd en mooi chakra's werkzaam zijn en wat er gebeurt als blokkades worden weggenomen en het evenwicht weer hersteld wordt. Een cursus met unieke informatie en behandelingen die in het verleden rechtstreeks uit de astrale wereld zijn doorgegeven. Daarom leer je bij ons iets anders dan wat doorgaans wordt overgedragen. Feitelijk, uniek en voelbaar anders!

Indeling van de 5 cursusdagen:

 1. Inleiding in de chakra's. Magnetiserende basisbehandeling. Het basischakra en behandelingen van het basischakra. Diagnosticeren aan de hand van het basischakra. Massage van het basischakra. De werking van het 2e chakra oftewel het miltchakra. Behandelingen van dit 2e chakra voor o.a. ook onzekerheid, ME/CVS, autisme spectrumstoornissen. 
 2. De werking van de Zonnevlecht. Behandeling van het 3e chakra. Toepassingen. Behandeling voor maagproblemen. De werking van het Hartchakra. Behandeling van het hartchakra. Behandeling van lichte hartklachten en behandeling voor groot verdriet. Behandeling ademhalingsstoornissen.
 3. De werking van het keelchakra. Behandeling van het keelchakra. De werking van het Voorhoofdchakra en behandeling. Versterken van concentratie. De werking van het kruinchakra en behandeling via het kruinchakra. Ontladen van overspannen hersenfuncties. Energetische diagnose stellen
 4. De werking van de 5 nevenchakra's. Behandeling van de nevenchakra's voor o.a. ontspanning, verbetering ademhalingsfuncties, behandeling tegen ontstekingen.
 5. De invloed van licht, geluid en kleur op de chakra's. Voeloefeningen. Lichttherapie. Kleurentherapie. Chakranomie en energetische diagnoses. Casuïstiek.

 

Na afloop van deze cursus heb je het volgende geleerd:

 • je kent de bewegingen, de ligging en aanhechting van de 7 hoofdchakra's en 5 nevenchakra's
 • je kent de invloed van de chakra's op de verschillende organen, de psyche, het denken en gedrag
 • je kunt blokkades verwijderen uit chakra's en ze energetisch versterken 
 • je hebt kennis van de chakranomie en weet hoe je dit kunt inzetten bij het energetisch diagnosticeren van aandoeningen
 • je kunt verschillende aandoeningen behandelen vanuit de chakraleer
 • je kent de invloed van licht, geluid en kleur op de chakra's en weet dit toe te passen
 • je kunt je eigen chakra's opladen
   

Prijs van € 675 is inclusief zeer uitgebreid lesmateriaal. Leden van de VBAG en FAGT ontvangen € 25 korting.

 


Prijs: € 675,00
Data: Donderdag
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Kloosterlaan 138A, Breda


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).