Zomer retreat in Frankrijk: Je ziel op missie

Cursus Chatin, Frankrijk 26 augustus 2022

 

Je ziel op missie in Frankrijk

Voel jij de behoefte om een dieper contact aan te gaan met jezelf en de ander? Om meer te leven vanuit je ziel? Dan is deze week wellicht iets voor jou!
 
Van 26 augustus (vanaf 17:00 uur) t/m 2 september 2023 (10:00 uur) organiseert Claudia Hogeweij, Malvadocent aan de Malva opleiding in Breda de zomerworkshop ‘Je ziel op missie in Frankrijk’.  Een week waarbij de ziel centraal staat!

We verblijven op het prachtige landgoed L’huy Préau in de Franse Morvan. Een spiritueel, creatief centrum waar je heerlijk jezelf kunt zijn en waar we met gelijkgestemden 7 dagen lang mogen genieten van de heerlijke natuur, de zon, het workshopprogramma en niet te vergeten: de overheerlijke biologische en vegetarische gerechten die met liefde voor ons gemaakt worden.
 
We zullen in deze week verschillende activiteiten ondernemen waarbij het contact met de ziel centraal staat. Zo leren we de ander, maar ook onszelf ontmoeten op zielsniveau, gaan we de natuur in en zullen we oefeningen en meditaties doen om je zielskracht meer naar buiten te brengen. Je zal hierdoor meer in je authentieke kracht komen te staan. Van hieruit zal je ook merken dat het contact met je omgeving en de mensen om je heen anders zal worden. Het meer ‘bezielen’ van je lichaam d.m.v. oefeningen met de chakra’s, je aura, maar ook in bewegingen, je denken, je spreken zullen aan bod komen.
 
Eenmaal in contact met deze onuitputtelijke bron in jezelf, voelen we ons krachtig, op ons gemak en ervaren we meer vreugde. Een soort acceptatie en een mate van ‘zijn’ , maar vooral ook een flinke dosis aan plezier zullen meer bezit gaan nemen in je leven! 
 
Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met energetisch werken. Ben je al wel werkzaam of startende op het gebied van energetisch werk, ook dan zal deze bezielingsweek een verrijking zijn voor jezelf en voor je praktijk.
 
De prijs voor de cursus is € 395 excl. accomodatiekosten. Je boekt al een accomodatie bij Preau vanaf €495 en dat is incl. drie vegetarische maaltijden per dag en koffie/thee. Bij elkaar kun je al voor € 890 deze heerlijke ontspannende week beleven. Wat betreft jouw verblijf kun je verschillende opties kiezen: eenpersoonskamer, tweepersoonskamer, het meenemen van je eigen tent of een plaats met je eigen camper.

 

Boeken kun je doen via deze link: https://www.preau.nl/je-ziel-op-missie (dus niet de groene button gebruiken onderaan deze pagina) 

Of neem contact op:
 
Claudia Hogeweij
06-12200559
info@rhealife.nl
https://www.rhealife.nl/zomer-retreat-frankrijk

 

 

 

 

Prijs: € 395,00
{Data}: Vrijdag 26 augustus 2022
Locatie: Chatin, Frankrijk
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).