Waarom ben ik ziek?

We belichten op deze dag achterliggende oorzaken van ziektes. Sommige oorzaken kennen een zielkundige (karmische) achtergrond, andere weer een psychische achtergrond, dan weer een energetische achtergrond.

Door deze informatie zul je inzicht krijgen waardoor iemand ziek wordt en ook wat je er energetisch aan kunt doen. Oftwel: welke chakra's, meridianen of auralagen betrokken zijn.

Deze kennis wordt dan ook als een welkome aanvulling gezien door verschillende therapeuten die hun handvatten geeft om in de praktijk te gebruiken bij hun behandelingen.

Aangezien het onmogelijk is om in één cursusdag alle oorzaken van alle aandoeningen de revue te laten passeren, nodigen wij je uit om zelf van te voren aan te geven over welke aandoeningen je iets meer zou willen weten. Afhankelijk van de inbreng maken wij dan een keuze daaruit. 

Een dag die ongetwijfeld je bewustzijn zal verruimen en zo mogelijk ook jou meer inzicht geeft in je eigen ziektebeelden (al dan niet uit het verleden) en die van anderen uit je omgeving of praktijk. 

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda

Datum: donderdag 23 november

Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Deelnameprijs: € 110,00 inclusief vegetarische lunch, koffie en thee. Studenten en leden van de BvMT en VVET ontvangen € 15 korting.