11 april 2024

Kanker anders bekeken (donderdag)

Waarom ontwikkelt de ene mens kanker en de andere niet? We vernemen vaak in onze omgeving dat mensen lijden aan de ziekte kanker. Voor energetisch werkzame therapeuten is het sterk af te raden om deze mensen energetisch te behandelen door in te stralen. Omdat je daarmee ook de kankercel voeding geeft. Maar er zijn genoeg tools die je kunt benutten om de ander inzicht te geven en om de ander sterker te maken zodat hij/zij zelf de ziekte kan transformeren. Maar één voorwaarde is wel: DURVEN KIJKEN IN DE SPIEGEL die kanker is.

Anders kijken naar de ziekte kanker. Anders omgaan met cliënten met de ziekte kanker. Dat leer je op deze dag. Kanker hoeft niet overwonnen te worden, hij dient begrepen te worden, opdat ook wij onszelf leren begrijpen. De uitspraak “Kanker is verkeerd begrepen liefde’ wordt op deze dag tot op de bodem uitgewerkt. Je wordt uitgenodigd de transformatie in bewustzijn ten aanzien van kanker te maken. Als mens, als therapeut, naar jezelf en naar anderen. Een bijzondere dag, vol inzichten, do's en dont's en aanvullende kruiden en ideeën. 

Mariska Schalks is als co-docente aanwezig. Ze heeft jarenlange ervaring als oncologie verpleegkundige. Ze zal haar ervaringen delen met de groep wat betreft toestanden van patiënten en wat je kunt doen in de begeleiding ervan. 

Ook leer je wat de patiënt zelf kan doen en wat jij als therapeut aan begeleiding kunt doen en welke behandelingen uitgevoerd kunnen worden zonder daarbij energie over te dragen. Een inspirerende dag over de thema's 'onbegrepen liefde' en 'karma'.

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda.

Prijs is incl. koffie/thee en syllabus.

(oud)Studenten en leden van de BvMT en VBAG ontvangen € 25 korting.


Prijs: € 145,00
Datum: Donderdag 11 april 2024
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138A, Breda
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).