Module 9. De Ankh en de Kosmische schijf

Module $evenementData

Tijdens deze module leer je als student omgaan met de Ankh als therapeutisch instrument. De aanschaf van een therapeutische Ankh kan bij onze opleiding. Wij laten deze speciaal voor onze opleiding maken in een gieterij. Hij is gemaakt van messing, en kent de juiste afmetingen en verhoudingen. 

De Ankh kennen de meeste mensen als een symbool uit Egypte, maar het is veel en veel meer. Het is niet alleen de vorm maar kent ook het bewustzijn van Mr. Ankhmania, eens Hogepriester ten tijde van Atlantis en later in Egypte. Hij is bewaker van de grote piramide van Cheops te Gizeh en staat voor LEVEN. (je kunt meditaties door Mr. Ankhmania uitgesproken beluisteren op www.lichtsferen.com. Klik HIER )

Na het inwijden van jouw Ankh leer je bijzondere behandelingen om met de Ankh uit te voeren. De Ankh versterkt jouw energie vele en vele malen en daarom vereist het werken ermee een gedegen vooropleiding en ontwikkeld gevoel. Deze module is dan ook alleen te volgen wanneer je de voorgaande modules bij ons gevolgd hebt.

De 4e en 5e lesdag van deze module leer je omgaan en werken met de Kosmische schijf. Er bestaat een 2-kleurenschijf en een 4-kleurenschijf. Een Kosmische schijf versterkt nog meer dan een Ankh jouw energie. De naam 'Kosmische schijf' is te danken aan het feit dat door het werken volgens een bepaalde methodiek er waarlijk kosmische energie wordt aangetrokken. Kosmische energie is weliswaar liefdevol, maar ook eisend. En deze kosmische energie zal daarom van een cliënt eisen om beter te worden. De Kosmische schijf is dan ook bij uitstek geschikt om in te zetten bij hardnekkige aandoeningen. Nagenoeg elk proces kun je veranderen met een Kosmische schijf en het moge duidelijk zijn dat het werken met dit instrument vraagt om ethiek en een zeer grote verantwoordelijkheid. Je leert tijdens deze module om middels de Kosmische schijf iemand in regressie te brengen. En daarmee bedoelen we niet teruggaan naar het verleden (als een spektakel), maar teruggaan naar zichzelf. En van daaruit zal iemand weer weten wat hem te doen staat en welk karmisch pad de ziel heeft gekozen alvorens naar de aarde te gaan om te incarneren.  

NOGMAALS: JE KUNT JE VOOR DEZE MODULE NIET LOS INSCHRIJVEN. DEZE MODULE IS EEN VAST ONDERDEEL VAN DE 3-JARIGE THERAPEUTENOPLEIDING. ALLE VOORGAANDE MODULES DIENEN GEVOLGD TE ZIJN OM DEEL TE KUNNEN NEMEN AAN DEZE MODULE.De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).