Module 10. Ademtherapie, Edelstenen en toegepaste kruidentherapie

Module $evenementData

DAG 1. "Adem is leven".
Veel problemen van lichamelijke en geestelijke aard worden mede veroorzaakt door een verkeerde manier van ademen. Door beter te leren ademen kun je niet alleen veel klachten voorkomen, maar ontvangen jouw organen en hersenen meer energie, meer prana, meer positiviteit en zul je eerder klachtenvrij worden. Je vitaliteit verbetert drastisch en daarom kun je ook gemakkelijker omgaan met de problemen in je leven. Door je ademhaling te gaan beheersen verkrijg je ook de beheersing over je denken (control of prana = control of mind). Deze dag leer je een aantal ademhalingstechnieken. Ook zullen we 2 Tibetaanse technieken overdragen waardoor je beter gaat ademen. Een actieve en leerzame dag met veel oefeningen die je zelf kunt toepassen en kunt overdragen aan je eventuele cliënten.

DAG 2. Edelsteentherapie
Edelsteentherapie is zo oud als de mensheid.Wanneer men vroeger in gebieden woonde waar geen arts of geneesheer te bekennen was, gebruikte men de kracht van edelstenen voor genezing. Inmiddels is er veel bekend over de werking van edelstenen en halfedelstenen. Toch hebben sommige stenen een veel groter bewustzijn en toepassingsgebied dan je doorgaans leest in literatuur. Van enkele edelstenen ontvang je dan ook uitgebreide informatie zoals die destijds via het dieptrancemedium Lex Persoon is overgedragen.
Deze dag is een echte praktijkdag, waarin je veel zelf gaat voelen en ervaren wat steenleggingen doen met je aura, je bewustzijn, je zielekracht. Dit zal bijzondere gevoelservaringen geven. De stenenleggingen worden duidelijk uitgelegd en er worden diverse leggingen beoefend. Je ontvangt een hele uitgebreide syllabus met daarin de verschillende steenleggingen en de bijzondere werking en het bewustzijn van diverse edelstenen, gezien vanuit de astrale wereld. 
Na deze dag heb je een beter gevoelsbesef omtrent het werken met edelstenen, weet je diverse aura- en chakraleggingen uit te voeren, heb je kunnen schouwen in het energetisch proces dat in gang wordt gezet op het moment dat je edelstenen therapeutisch gaat inzetten, en heb je kennis opgedaan hoe je kristallen en edelstenen kunt reinigen en opladen. Kortom: een complete dag boordevol informatie en ervaringen.

DAG 3. Kruidenleer
Op deze dag doceren we de werking van een aantal kruiden en de bijzondere toepassingen in de dagelijkse praktijk. We maken speciale thee's, gaan wer werken met elixers en kruidenkompressen en waarschijnlijk ook dat we kruidenzalf zullen maken. De informatie vanuit de astrale wereld omtrent een aantal bijzondere kruiden, ontvang je in een uitgebreide syllabus. Opnieuw een dag om te voelen en te ervaren wat kruiden voor invloed hebben. 

 De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).