15 juni 2024

Kruidentherapie (zaterdag)

Op deze dag doceren we de werking van een aantal kruiden en de bijzondere toepassingen in de dagelijkse praktijk. Het is voornamelijk een praktijkdag maar we stippen ook de signatuurleer en inhoudstoffen aan.

Je ontvangt een uitgebreide syllabus met informatie over welke theesoorten werkzaam zijn op welke chakra's en op welke meridianen. Welke kruidentoepassingen mogelijk zijn bij verschillende ziektenbeelden. Zo zijn er luchtwegkruiden, spijsverteringskruiden, kruiden voor hart en bloedvaten, voor de huid, bewegingsapparaat, spieren, hormoonhuishouding, immuunsysteem, lymfesysteem en natuurlijk ook voor de psyche.

We maken verschillende soorten thee voor speciale doeleinden, we gaan werken met elixers en kruidenkompressen en zullen ook kruidenzalf maken. Ook zullen we het effect gaan ervaren van kruiden op ons lichaam. 

Je ontvang de unieke "Malva informatie" over de werking en achtergronden en spirituele trilling van een aantal kruiden welke in het verleden rechtstreeks is overgedragen vanuit de astrale wereld. Dat is zuivere informatie met heldere uiteenzetting van een aantal kruiden. 

Een dag met niet alleen informatie over de heilzame werking van kruiden, maar ook een dag om te ervaren wat kruiden met je doen. Voelen, ervaren, kruidenstempels maken, compressen aanbrengen, intuïtief werken, ..... kortom afstemmen op de wondere wereld van het kruidenrijk. 

 

(Oud)studenten en leden van de BvMT, VBAG ontvangen € 25 korting.


Prijs: € 145,00
Datum: Zaterdag 15 juni 2024
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138, Breda
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).