Module 2. Omgaan en werken met de chakra's

Module $evenementData

In deze module maak je kennis met de wondere wereld van de 7 hoofdchakra's en de 5 nevenchakra's. Je hoeft zeker geen helderziende te zijn of te worden om met chakra's te kunnen werken. Je kunt ze leren voelen. In deze bondige cursus leer je precies waar elke chakra voor staat, wat de verbindingen zijn naar organen, wat de invloed is op de psyche van de mens en hoe je ze op een positieve wijze kunt versterken d.m.v. handoplegging, massage, licht, geluid en kleur. Je leert per chakra hoe de werking is en waar op het lichaam het chakra precies gelegen is (en dat is in werkelijkheid net even anders dan wat je doorgaans leert!). Ook hoe pathologie verklaard kan worden vanuit verstoring van chakra's. Vanuit de chakranomie leer je welk gedrag, emotie en denken gekoppeld is ieder chakra waardoor je in staat bent een energetische diagnose te stellen. Ook leer je hoe je via het basischakra een diagnose kunt stellen.

Een cursus die je zal verbazen over hoe geraffineerd en mooi chakra's werkzaam zijn en wat er gebeurt als blokkades worden weggenomen en het evenwicht weer hersteld wordt. Via de chakra's kun je diep binnenkomen. Niet alleen binnenkomen bij verschillende organen, de psyche van een mens maar zelfs binnenkomen bij de ziel. Niet voor niets worden het de toegangspoorten tot de ziel genoemd. Geen cursus van 12 in een dozijn, maar een cursus met unieke informatie die rechtstreeks uit de astrale wereld is doorgegeven. Daarom leer je bij ons iets totaal anders dan wat doorgaans voor waar wordt aangenomen. Feitelijk, uniek en voelbaar anders!

Na afloop van deze module heb je het volgende geleerd:

  • je kent de bewegingen, de ligging en aanhechting van de 7 hoofdchakra's en 5 nevenchakra's
  • je kent de invloed van de chakra's op de verschillende organen, de psyche, het denken en gedrag
  • je kunt blokkades verwijderen uit chakra's en ze energetisch versterken 
  • je hebt kennis van de chakranomie en weet hoe je dit kunt inzetten bij het energetisch diagnosticeren van aandoeningen
  • je kunt verschillende aandoeningen behandelen vanuit de chakraleer
  • je kent de invloed van licht, geluid en kleur op de chakra's en weet dit toe te passen
  • je kunt je eigen chakra's opladen en je weet hoe je ziektes vroegtijdig kunt waarnemen in je lichaam.De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).