3 juni 2023

Edelsteentherapie (zaterdag)

Deze dag is ook een vast onderdeel van de 3-jarige opleiding Malvatherapeut. Maar omdat de ruimte het toelaat is deze ook te volgen voor mensen die niet op onze opleiding zitten.

Edelsteentherapie is zo oud als de mensheid. Wanneer men vroeger in gebieden woonde waar geen arts of geneesheer te bekennen was, gebruikte men de kracht van edelstenen voor genezing.

Deze dag is een echte praktijkdag, waarin je veel zelf gaat voelen en ervaren wat steenleggingen doen met je aura, je bewustzijn, je zielekracht. Dit zal bijzondere gevoelservaringen geven. De stenenleggingen worden duidelijk uitgelegd en er worden diverse leggingen beoefend. 

Je ontvangt een hele uitgebreide syllabus met daarin de verschillende steenleggingen en de bijzondere werking en het bewustzijn van diverse edelstenen, gezien vanuit de astrale wereld. 

Na deze dag heb je een beter gevoelsbesef omtrent het werken met edelstenen, weet je diverse aura- en chakraleggingen uit te voeren, heb je kunnen schouwen in het energetisch proces dat in gang wordt gezet op het moment dat je edelstenen therapeutisch gaat inzetten, en heb je kennis opgedaan hoe je kristallen en edelstenen kunt reinigen en opladen. Kortom: een complete dag boordevol informatie en ervaringen.

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur

Prijs is inclusief uitgebreide syllabus, koffie/thee. (Oud)studenten, leden BvMT, FAGT en VBAG ontvangen € 25 korting


Prijs: € 145,00
Datum: Zaterdag 3 juni 2023
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).