Jaartraining Energetische therapie - Breda

VERKORTE JAARTRAINING ENERGETISCHE THERAPIE.

Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak! Je leert alles over de energetische systemen van chakra's en aura, en tegelijk leer je ook effectieve energetische behandelingen geven, die geschikt zijn voor verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

De informatie en alles wat je leert bij ons is zondermeer uniek te noemen en vind je nergens anders in Nederland. Zoek jij een bijzondere training op het gebied van energetische therapie, dan is dit zeker wat voor jou.

 

Waar en wanneer?

De jaartraining in Breda omvat 15 lesdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ze worden gegeven op woensdagen en de start is op 11 oktober 2023 in Breda.

Ook kun je deze training volgen in Nijmegen. 

 

Wat jij allemaal gaat leren om jouw leven en dat van anderen kwalitatief te verbeteren!

In deze training leer je omgaan met energie en hoe je iemand op een verantwoordelijke wijze energetische behandelingen kunt geven. Je leert van alles over de werking en de behandeling van de 7 hoofdchakra's, de 5 nevenchakra's, de auralagen. Ook energetische massages maken ook deel uit van de training! En niet te vergeten....je leert iedere lesdag weer nieuwe effectieve behandelingen om toe te passen op jezelf en op anderen om te transformeren van ziek naar gezond, van emotie naar het diepe voelen, van impasse naar stroming, van vermoeidheid naar energiek, van reactief naar actief. 

Door het geven en ontvangen van energetische behandelingen komt jouw gevoel nog verder tot ontwikkeling. Je leert ook tijdens de behandeling goed gegrond te blijven en daarna los te komen van een intense energetische sessie en weer helemaal bij jezelf te komen. 

Je kunt het geleerde meteen in de prakijk brengen. Daarom is deze jaartraining ook zeer geschikt voor reeds praktijkvoerende coaches, natuurgeneeskundige therapeuten, fysiotherapeuten, enz. die meer willen kunnen bieden in hun praktijk.

Er zijn verder geen studieopdrachten of toetsingen aan verbonden. Kom lekker genieten en leren en voel je tot niets verplicht. Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname. 

 

Jouw lesdagen en de daaraan verbonden onderwerpen zijn:

11 oktober 2023 Basischakra en miltchakra
1 november 2023 Zonnevlecht
15 november 2023 Hartchakra- Keelchakra - Voorhoofd- en kruinchakra
29 november 2023 Nevenchakra's
13 december 2023 Invloed van licht, geluid en kleur
10 januari 2024 De 6 lagen en behandelingen
24 januari 2024 Aura's leren waarnemen en behandelingen
7 februari 2024 Het astraal lichaam en zijn betekenis en behandelingen
6 maart 2024 Bodymassage 
20 maart 2024 Body- en ethermassages
3 april 2024 Ethermassage en Kosmische massages
17 april 2024 Kosmische massages
8 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen I (let op dit is op een dinsdag)
29 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen II
12 juni 2024 Aanvullende energetische behandelingen III

 

Wil je meer weten?

Neem contact op met Hans Kamps 06-34 34 67 60 of stuur een mail naar info@malva-opleiding.nl wanneer je meer vragen hebt. Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek via zoom is mogelijk. 

 

Deelnameprijs

Jouw investering bedraagt € 1800 of 4 termijnen van € 455. Met deze investering zal je persoonlijke ontwikkeling in een versnelling komen en zul je je gevoel ontwikkelen. En daarmee kun je anderen leren kennismaken met het zelfgenezend vermogen van het menselijke lichaam en ze een betere versie laten worden van wie ze waren. 

Deze schrepe prijs is inclusief de zeer uitgebreide syllabus. Meer dan 400 pagina's met unieke informatie en duidelijke beschrijving van de behandelingen wordt daarmee jouw eigendom, waar je de rest van je leven je voordeel mee kunt doen.

 

De smaak te pakken en wil je doorstromen naar het 2e jaar?

Mocht je halverwege deze jaartraining zo enthousiast geworden zijn, dat je het 2e en 3e jaar van de beroepsopleiding Energetisch therapeut/Malvatherapeutopleiding wilt volgen, dan kan dat. 

 

Nu al zin om te starten?

Heb je net als wij al veel zin om te starten met deze training die jouw leven zal gaan transformeren? Wacht dan niet langer en meldt je aan via ons inschrijfformulier. We kijken er erg naar uit om je te ontmoeten in onze jaartraining en we gaan er samen een succes van maken. 

 

 

Prijs: € 1.800,00
{Data}: Woensdag
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138A, Breda
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).