15 november 2022

Jaartraining Energetische therapie -15 dagen (Nijmegen)

WEGENS SUCCES OPNIEUW AANGEBODEN: ONZE JAARTRAINING ENERGETISCHE THERAPIE.

Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak! Je leert alles over de energetische systemen van chakra's en aura, en tegelijk leer je ook effectieve energetische behandelingen geven, die geschikt zijn voor verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

De informatie en alles wat je leert bij ons is zondermeer uniek te noemen en vind je nergens anders in Nederland. Zoek jij een bijzondere training op het gebied van energetische therapie, dan is dit zeker wat voor jou.

Let wel: veel behandelingen worden op de blote huid uitgevoerd. Je wordt daarbij wel met handdoeken toegedekt. 

 

Waar en wanneer?

Deze jaartraining bestaat maar liefst uit 15 lesdagen van 10:00 tot 17:00 uur.  Hij wordt gegeven op afwisselend woensdagen en zaterdagen en start op woensdag 15 november 2023 in centrum Cordium, De Ruyterstraat 65, Nijmegen.

 

Wat jij allemaal gaat leren om jouw leven en dat van anderen kwalitatief te verbeteren!

In deze training leer je omgaan met energie en hoe je iemand op een verantwoordelijke wijze energetische behandelingen kunt geven. Je leert van alles over de werking en de behandeling van de 7 hoofdchakra's, de 5 nevenchakra's, de auralagen. Ook energetische massages maken ook deel uit van de training! En niet te vergeten....je leert iedere lesdag weer nieuwe effectieve behandelingen om toe te passen op jezelf en op anderen om te transformeren van ziek naar gezond, van emotie naar het diepe voelen, van impasse naar stroming, van vermoeidheid naar energiek, van reactief naar actief. 

We leren je tijdens de behandeling goed gegrond te blijven en na afloop los te komen van een energetische sessie en weer helemaal bij jezelf te komen. 

Je kunt het geleerde meteen in de prakijk brengen. Daarom is deze jaartraining ook zeer geschikt voor reeds praktijkvoerende coaches, natuurgeneeskundige therapeuten, fysiotherapeuten, voetreflextherapeuten, enz. die meer willen kunnen bieden in hun praktijk.

Er zijn verder geen studieopdrachten of toetsingen aan verbonden. Kom lekker genieten en leren en voel je tot niets verplicht. Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname. 


Jouw lesdagen en de daaraan verbonden onderwerpen zijn: 

     
Woensdag 15 november 2023 Basischakra en miltchakra en behandelingen
Zaterdag 2 december 2023 Zonnevlecht- en hartchakra en behandelingen
Woensdag 6 december 2023 Keel-, voorhoofd-, en kruinchakra en behandelingen
Zaterdag 9 december 2023 De vijf nevenchakra's, wat is hun betekenis?
Zaterdag 6 januari 2024 De invloed van licht, geluid en kleur op chakra's
     
Zaterdag 20 januari 2024 Auralagen en reinigende behandelingen
Zaterdag 3  februari 2024 Aura's waarnemen en behandelingen
Zaterdag 10 februari 2024 Het astraal lichaam en behandelingen
     
Woensdag 21 februari 2024 Bodymassages
Woensdag 28 februauri 2024 Body- en ethermassages
Zaterdag 2 maart 2024 Ethermassages 
Woensdag 6 maart 2024 Kosmische massages
     
Zaterdag 23 maart 2024 Aanvullende energetische behandelingen I
Woensdag 8 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen II
Zaterdag 11 mei 2024 Aanvullende energetische behandelingen III

 

Is je interesse gewekt en wil je meer weten?

 
Neem dan contact op met Claudia Hogeweij 06 12 20 05 59 of Hans Kamps 06-34 34 67 60. Misschien vind je het prettiger om eerst een mail te sturen? Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek via zoom is mogelijk. 
 

 
Jouw investering in een toekomst van gezondheid en welzijn


Jouw investering bedraagt € 1795 of 4 termijnen van € 455. Met deze investering zal je persoonlijke ontwikkeling in een versnelling komen en zul je je gevoel ontwikkelen. Met alles wat je leert, kun je straks bij anderen het zelfgenezend vermogen activeren zodat ze een betere versie kunnen worden van wie ze waren. 

Deze schrepe prijs is inclusief de zeer uitgebreide door onszelf geschreven syllabus. Meer dan 400 pagina's met unieke informatie en duidelijke beschrijving van de behandelingen wordt daarmee jouw eigendom, waar je de rest van je leven je voordeel mee kunt doen.

 

De smaak te pakken en behoefte om door te stromen naar een vervolgjaar?


Mocht je halverwege deze jaartraining zo enthousiast geworden zijn, dat je het 2e en 3e jaar van de beroepsopleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut wilt volgen, dan kan dat. Je zult dan een tentamen dienen af te leggen. Op het einde van de opleiding en na het behalen van het eindexamen ontvang je een erkend HBO diploma Malvatherapeut/Energetisch therapeut en kun je je aansluiten bij verschillende beroepsverenigingen. Meer over deze mooie opleiding kun je HIER lezen 

 

Nu al zin om te starten?


Heb je net als wij al veel zin om te starten met deze training die jouw leven zal gaan transformeren? Wacht dan niet langer en meldt je aan via ons inschrijfformulierWe kijken er erg naar uit om jou te ontmoeten in onze jaartraining en we gaan er samen een succes van maken. 


Prijs: € 1.795,00
Data: Dinsdag
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen
De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).