Module 3. Omgaan en werken met de aura

Module $evenementData

Een aura is een uitstralingsveld van geestelijke energieën en naast haar functie als bescherming voor de ziel heeft een aura nog meer kenmerken. Zo bestaat een aura uit 6 verschillende lagen die allen een andere functie hebben. In deze cursus maak je kennis van de aura, leer je de verschillen tussen de auralagen, leer je methoden om aura's te gaan zien en interventies om een aura te reinigen, te versterken, te healen, te ontladen en nog veel meer. Een aura heeft ook voeding nodig en zo zijn er verschillende supplementen die een aura kunnen versterken. In deze cursus ontvang je ook informatie over dromen en uittredingen. (Iedere ziel heeft regelmatig een nachtelijke uittreding nodig om de spanning van de dag te ontladen. Voor die uittredingen maakt de ziel gebruik van het astrale lichaam.)

Kortom drie cursusdagen waarin je naast het leren om aura's waar te nemen, ook veel therapeutische behandelingen leert waardoor een mens zich beter in zijn vel zal gaan voelen, beter bestand is tegen invloeden van buitenaf, een groter acceptatievermogen kan krijgen en nog veel en veel meer.

Het resultaat na 3 cursusdagen:

  • je kunt een aura voelen
  • je bent bekend met de 6 verschillende auralagen en hun functies
  • je weet hoe de aura te healen en te reiningen
  • je kunt omgaan met het eigen astraal lichaam
  • je kent aurabehandelingen voor stressklachten, voor angsten, voor restverwerking van narcose te verwijderen, bij verslaving, bij botbreuken, bij Gilles de la Tourette, om het acceptatievermogen te versterken, om een gat in de aura te dichten, om mensen die 'vluchtig zijn' te helpen, om chakrabehandelingen te ondersteunen
  • je hebt goede handvatten om dromen te duiden en hoe nachtelijke uittredingen te bevorderen. Uittredingen zijn zeer belangrijk voor de ziel en daarvoor maakt de ziel gebruik van het astrale lichaam.

 

 De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).