Malva Opleiding

Malva Opleiding is hét opleidingsinstituut in Nederland en België op het gebied van lichaamsgerichte energetische therapie. Het aanbod behandelingen en de kennis van energetische therapie, zielkunde en het mysterie van de menselijke geest, vind je nergens zo compleet en uniek.

Het is onze missie om vakbewame therapeuten en coaches op te leiden. Eenmaal afgestudeerd heb je een ongelooflijke kennis, vaardigheid en doorzicht opgedaan, waardoor je de meeste klachten en hulpvragen adequaat en professioneel kunt behandelen, en nog belangrijker: dat je inzicht kunt geven in de oorzaak.

We geven daarnaast trainingen en bijscholing aan reeds werkzame therapeuten binnen het beroepenveld Complementaire en Alternatieve geneeswijzen (CAG). Van hen horen wij regelmatig terug dat ze nergens anders zulke praktische en unieke kennis en vaardigheid hebben opgedaan.

Malva Opleiding werkt met zeer bekwame docenten die een jarenlange ervaring hebben in het geven van lichaamsgerichte, energetische therapie en coaching.

Onze opleiding tot Malvatherapeut/Energetisch therapeut is een erkende HBO opleiding en staat geregistreerd in het register van de Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Ook zijn wij geaccrediteerd door het CRKBO wat een kwaliteitskeurmerk is. Onze afgestudeerde therapeuten kunnen zich aansluiten bij diverse beroepsverenigingen waaronder natuurlijk ook de beroepsvereniging voor Malvatherapeuten (www.bvmt.nl).

Malva opleiding en de BvMT werken samen met de Stichting Malva Onderzoek (SMO). Deze stichting onderzoekt op wetenschappelijke wijze de effectiviteit van onze behandelingen, werkt aan verbetering van behandelprotocollen en zoekt samenwerking met reguliere zorgpartners.

Ons opleidingsaanbod

Je kan kiezen uit de volgende opleidingsmogelijkheden:

  • Opleiding Malvatherapeut 
  • Opleiding Energetisch Coach
  • Opleiding Energetisch Kindercoach
  • Cursussen en bijscholingsdagen 

Onze leslocaties 

Noord Nederland - Havelte. Hier kun je terecht voor:

 

Zuid Nederland - Breda. Hier kun je terecht voor:

  • Opleiding Malvatherapeut (dagopleiding 3 jaar)
  • Opleiding Energetisch Coach (10 maanden)
  • Opleiding Energetisch Kindercoach (5 maanden)
  • Cursussen en bijscholingsdagen

 

Ook in België zijn er 2 locaties waar je terecht kunt voor de opleiding Malvatherapeut en diverse cursussen en bijscholingsdagen. 

 


De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).