Edelsteentherapie

Edelsteentherapie is zo oud als de mensheid.Wanneer men vroeger in gebieden woonde waar geen arts of geneesheer te bekennen was, gebruikte men de kracht van edelstenen voor genezing.

Inmiddels is er veel bekend over de werking van edelstenen en halfedelstenen. Toch hebben sommige stenen een veel groter bewustzijn en toepassingsgebied dan je doorgaans leest in literatuur. Van enkele edelstenen ontvang je dan ook uitgebreide informatie zoals die destijds via het dieptrancemedium Lex Persoon is overgedragen.

Deze dag wordt niet diep ingegaan op de vele karaktereigenschappen en energetische werking welke worden toegeschreven aan veel edelstenen. Dat kun je teruglezen in de uitgebreide syllabus van deze dag.

Maar wel gaan we diep in op het ZELF voelen en ervaren wat steenleggingen doen met je aura, je bewustzijn, je zielekracht. Dit zal bijzondere gevoelservaringen geven. De stenenleggingen worden duidelijk uitgelegd en er worden diverse leggingen beoefend: voor gronding, voor liefdevolle bescherming, voor balans, om het fysiek lichaam met de ziel te verbinden, voor de koppeling van de wil met het gevoel, voor acceptatie en ook een complete auralegging.

Na deze dag heb je een beter gevoelsbesef omtrent het werken met edelstenen, weet je van de meest voorkomende stenen de werking en toepasssingen,  heb je kunnen schouwen in het energetisch proces dat in gang wordt gezet op het moment dat je edelstenen therapeutisch gaat inzetten, en heb je kennis opgedaan hoe je kristallen kunt reinigen en opladen. Maar ook hoe je zelf een elixer kunt maken. Kortom: een complete dag boordevol informatie en ervaringen.

Locatie: Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur

Deelnameprijs: € 110 (Inclusief uitgebreide syllabus, vegetarische lunch, koffie/thee)

(Oud)studenten, leden BvMT en VVEt ontvangen € 15 korting