Module 9. Oerbehandeling, Leverbehandeling, Karmische ziekten en kosmische energie

Module $evenementData

Tijdens deze lesdagen leer je nog meer behandelingen waarbij je de Ankh of de Kosmische schijf kunt inzetten. Deze dagen zijn uitsluitend voorbehouden aan de studenten van het 2e jaar van de opleiding.

Dag 1. Oerbehandeling en leverbehandeling (manuele versie)

De Oerbehandeling is een techniek met de Kosmische schijf, een behandeling waarmee je iemand in 2 of 3 sessie helemaal terug kunt brengen in de oerkracht van de ziel, welke die had op het moment om opnieuw geboren te willen worden. Het spreekt voor zich dat daardoor niet alleen de geestelijke kracht versterkt zal worden, maar ook de zielskracht waardoor iemand gemakkelijker door (ziekte)processen heen zal gaan.

De Leverbehandeling maakt dat je lever weer helemaal gereinigd wordt. De lever is het grootste buikorgaan en een zeer spiritueel orgaan. Het zal altijd willen zorgen dan alle andere organen goed functioneren. De lever is altijd aangedaan bij depressies, reuma, kanker, aids. 

Dag 2. Oerbehandeling (herhaling) en leverbehandeling met de Kosmische schijf

Dag 3. Karmische ziekten en de Kosmische schijf

Deze dag leer je behandelingen met de Kosmische schijft voor een aantal karmische ziekten. Dit zijn ziekten die door een ziel bewust zijn gekozen om te ondergaan om daaruit te leren. Karmische ziekten zijn eczeem, astma, diabetes, artrose, reuma, ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa en epilepsie. In het dagelijks leven zijn dat dus doorgaans de chronische ziektes.

Dag 4. Genezen met kosmische energie

Deze dag leer je meer over de invloed van een aantal planeten uit ons zonnestelsel. En met welke techniek je een afstemming kunt krijgen om deze specifieke kosmische energie in te zetten om de ander te genezen. Voor veel van onze studenten een ongekende bijzondere ervaring om de verschillende kwaliteiten van de verschillende planeten te voelen en ervaren.  Ook maak je kennis met de bewustzijnsverruimende werking van Kundalini energie. En hoe je die energiestroom therapeutisch kunt inzetten bij bijvoorbeeld: angsten, bekkenproblematiek, ADHD.De opleiding Malvatherapeut / Energetisch therapeut is geaccrediteerd door de stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).