Opleiding Energetisch therapeut / Malvatherapeut

In Breda wordt de therapeutenopleiding gegeven waarbij je om de 2 weken één lesdag hebt van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen en per studiejaar zijn er in totaal 20 lesdagen. In de rechter zijkolom zie je de data van het 1e lesjaar.

Een nieuwe opleiding start in september 2018, maar je hebt ook de mogelijkheid om in te stromen in de opleiding die onlangs van start is gegaan. Interesse? Stuur een mail naar info@malva-opleiding.nl

Modules of losse cursus

De opleiding bestaat uit modules. Je kunt de meeste modules ook als een losse cursus volgen. Zie daarvoor op onze website "cursussen". Een goede manier om kennis te maken met onze Malva Opleiding en om jezelf bij te scholen in een bepaald vakgebied. Na iedere module ontvang je een certificaat van deelname en kun je je parate kennis toetsen d.m.v. digitale toetsvragen. Hieronder zie je het overzicht van de modules per jaar. Je kunt de inhoud van een aantal modules nazien door te klikken op de linkjes. De modules 7 en 8 kunnen alleen gevolgd worden wanneer je ook de voorgaande modules bij ons gevolgd hebt.

De modules van jaar 1     

 • Module 1: Gevoelsontwikkeling (3 dgn) - Inhoud
 • Module 2: Werken met de Chakra's (5 dgn)  - Inhoud                  
 • Module 3: Werken met de Aura (3 dgn) - Inhoud
 • Module 4: Energetische massage (4 dgn)  - Inhoud   
 • Module 5: Energetische behandelingen (4 dgn) - Inhoud

 

De modules van jaar 2

 • Module 6: Toegepaste meridiaankennis (3 dgn) - Inhoud
 • Module 7: De Ankh en de Kosmisch schijf en regressie (5 dgn)
 • Module 8: Oerbehandeling en Leverbehandeling, Karmische ziekten en de Kosmische schijf, Genezen met Kosmische energie, Kundalini-energie en therapeutische toepassingen (4 dgn)
 • Module 9: Kruiden en Edelstenen (3 dgn)
 • Module 10: Ademtherapie, Kanker, Casuïstiek, Training en tussentijdse toetsing (5 dgn)

 

 De modules van jaar 3

 • Module 11. Zielkunde, Regressietherapie, Lift-Upmethoden, Psychopathologie (5 dgn)
 • Module 12. Anamnese en diagnostiek, Tentamentraining, Tentamen hoofdfase (3 dgn)
 • Module 13. Coaching- en gesprekstechnieken, Overdracht en tegenoverdracht (4 dgn)
 • Module 14. Praktijkvoering en supervisie, presentatie werkstuk (3 dgn)
 • Module 15. Examentraining, Eindexamen, Spirituele afsluiting (3 dgn)

                      

Studiekosten

De deelnamekosten bedragen € 1965,00 per jaar (of 5 termijnen van € 400). Dit is inclusief lesmateriaal, examengeld, vegetarische lunches en onbeperkt koffie/thee. Een eventueel hertentamen/examen kost € 95,00. In het 2e jaar komt er de aanschaf van een therapeutische Ankh (€ 110,00) en 2 Kosmische Schijven (€ 25,00/stuk) bij en in het 3e jaar nog 2 studieboeken. 

Voordeel door belastingaftrek: Afhankelijk van je inkomen kun je tot wel 50% besparen. Voor meer informatie omtrent het aftrekken van studiekosten, verwijzen wij naar de belastingdienst: belastingdienst en studiekosten.

Start van een nieuwe opleiding

Op zaterdag 8 september 2018 start er weer een nieuwe opleiding in Breda. De lesdagen vallen op een zaterdag. De data staan hiernaast vermeld. Kun je niet wachten en wil je al eerder beginnen? Dan kun je instromen in de groep die in september 2017 gestart is. De opleiding bestaat uit modules, dus je kunt zo ook nu al modules van jouw opleiding volgen. Ga daarvoor naar het overizcht "Cursussen".

Open dag 15 juni 2018

Op vrijdagmiddag 15 juni 2018 is er een informatiemiddag van 13:30 tot 16:00 uur. We starten met een plenair gedeelte over de inhoud van de opleiding. Er is alle ruimte om vragen te stellen en ook kan het lesmateriaal ingezien worden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een eenvoudige energetische behandeling te geven (onder begeleiding) en te ondergaan. Een leuke manier om kennis te maken met onze opleiding en docent/assisistent. 

Reserveer nu vast een plaats via dit formulier. Uiteraard is je deelname hieraan geheel gratis. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een persoonlijk kennismakingsgesprek in Zuiderlicht Breda, dan kan dat natuurlijk ook. Laat het ons gerust even weten.